Site Overlay

Deelnemersregistratie

Maak het je deelnemers gemakkelijk met aandacht voor veiligheid en privacy! Van uitnodiging tot evaluatie, zorg dat jouw deelnemers de juiste informatie ontvangen en die eenvoudig weer terug kunnen vinden.

Kies voor een veilig aanmeldingsformulier

Het selecteren van de juiste software voor jouw aanmeldingsformulier kan een tijdrovende klus zijn door het grote aanbod en de variatie in mogelijkheden. Bovendien moet je de software goed leren kennen om er optimaal gebruik van te kunnen maken. Congres4u heeft veel verschillende systemen getest en maakt gebruik van een professioneel systeem waarmee altijd een formulier gemaakt kan worden die past bij jouw bijeenkomst of evenement. Het uitbesteden van deelnemersregistratie (managed service) is dan ook efficiënter en kostenbesparend.

Bij Congres4u bieden we op maat gemaakte aanmeldingsformulieren in zowel Nederlands als Engels, in een uitgebreide of beknopte versie, geheel in lijn met de huisstijl. Afhankelijk van het programma voegen we extra keuzemogelijkheden toe, zoals workshops / sessies, intoleranties / allergieën, pendelbussen, hotelovernachtingen en deelname aan sociale programma’s. Daarnaast kunnen deelnemers direct online of met een factuur betalen. Deelnemers ontvangen direct na aanmelding een bevestiging van inschrijving en kunnen tot kort voor de bijeenkomst zelf hun gegevens nog wijzigen.

De software is gecertificeerd (ISO 27001) en slaat gegevens op in de EU, wat je de zekerheid geeft dat de gegevens veilig worden bewaard.

Maak je deelnemers herkenbaar

Congres4u verzorgt de badges in de de huisstijl uit. Er is altijd plaats voor 1 of 2 logo’s op de voorkant. Op de achterkant van de badge staat voor de deelnemer een gepersonaliseerd programma. Standaard printen we de badges vooraf uit, maar het is ook mogelijk op de badges uit te printen bij binnenkomst.

Badges voor deelnemers met persoonlijke badge met persoonlijk programma.

Een toegankelijk programma

Het programma, kort of heel uitgebreid kan in verschillende handzame vormen aangeboden worden aan de deelnemers. Als print, een online versie, als programmaboekje, een pdf-document of webapp. De vorm en inhoud stellen we samen met jou vast en voeren we altijd in de huisstijl uit.

Evaluatie

Congres4u verzorgt voor u een online deelnemersevaluatie na de bijeenkomst, zodat je kunt meten of jeouw doelstellingen zijn bereikt en om toekomstige congressen te verbeteren.


Lees ook: